Galenus kiadó

Patika Magazin Junior megrendelése Óvodák részére

 Kérjük céges vásárlás esetén az adószámot a megjegyzés mezőben feltüntetni.

A Patika Magazin Junior fejlesztő kiadványainak főszereplője Pirula, a patikamanó, aki a nagy sikerű ismeretterjesztő mesesorozat főhőse (Pirula, a patikamanó).

A mesekönyvek kis főhősei Maja és Marci, akik megbetegszenek mesei barátjukkal, Pirulával, a patikamanóval varázslatos útra indulnak az orvosságok kincseskamrájába, a Pörgő-forgó patikába, amely Borsmenta, a gyógyszerésznő birodalma. A mindent tudó gyógyszerésznéni, és az izgága, vidám, patikamanó magyarázatot ad a gyerekek kérdéseire.

A fejlesztő füzetkében pedig, Pirula kíséri a gyermekeket a játékos tanulás pillanataiban:

– A füzet célja a gyermekek szórakoztatva tanítása, kalandra csábítása, ugyanakkor a készségfejlesztés, valamint a pontos és hasznos ismeretek átadása is.

– A gazdagon illusztrált, kreatív ötletekkel teli kiadványokat világos magyarázatok teszik könnyen érthetővé.

Most a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által kedvezményesen rendelheti meg a Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft. Patika Magazin Junior előfizetését 65 Ft** / példányszám áron.– A sorozat elsősorban az óvodás és kisiskolás korú gyerekeknek szól.

Fizessen elő a 2021- es évfolyamra (4 szám, negyedévente megjelenő) 65 Ft- os** darabáron. Tehát egy példányszámos előfizetése egy évre csak 260 Ft**!

*Éves előfizetés esetében a 2021. évre szóló teljes összegről szóló az áfatörvény előírása szerint automatikusan ún. Előlegbekérőt küldünk, amelyen a postaköltség is szerepelni fog. A bekérőn szereplő összeg átutalása után a teljesítésről végszámlát állítunk ki. A negyedéves előfizetők negyedévente kapják a számlát.

** Az árak az 5% ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

***Iratkozzon fel a Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft. Webáruház hírlevelire, hogy értesülhessen a további ajánlatokról.

Kapcsolattartó:
Kovács Edit – tel.: +36 (1) 467-8060
email: kovacs.edit@galenus.hu